Nyhetsarkiv

Vi er stolte av å presentere C-Load 2.0

05.08.2024

I de siste fem årene har vi kontinuerlig forbedret teknologien som C-Load er bygget på, og nå er vi klare med denne store forbedringen. Vi har lyktes med å gjøre hele denne oppgraderingen uten uplanlagte produksjonsavbrudd i C-Load og det er vi veldig stolte av! Nå kan vi gå videre til å fokusere enda mer på nye funksjoner og forbedringer for brukerne våre.

Vi har nylig sluppet en ny versjon av C-Load, C-Load 2.0. Med det har vi fullført arbeidet med å oppgradere produktet med ny webteknologi og vi har også for det meste gitt C-Load et nytt utseende. Det er virkelig en milepæl for oss i Triona. Arbeidet har pågått i rundt fem år, og alt er stort sett nytt «under panseret», men vi har også forbedret mye funksjonalitet. Vi har også utviklet noen store nye funksjoner, som for eksempel spotinnkjøp, slottimebooking for pellets samt utvidet oppfølging og støtte rundt bærekraft.


c-load-20.png


Den største forbedringen i den nye versjonen er knyttet til varsler til brukerne våre. Det er nå mulig, på en individuelt tilpasset måte, å velge det du selv er interessert i å motta varsler om. Det betyr at du som bruker kan sette opp C-load slik at du får akkurat den informasjonen du ønsker og slipper å få postkassen full av meldinger du ikke er interessert i.

Vårt hovedfokus er å levere en brukervennlig tjeneste med høyest mulig tilgjengelighet som kommer våre kunder til gode! Med denne nye versjonen har vi en oppdatert teknisk løsning som forenkler fremtidig funksjonsvekst. Planen fremover inkluderer å utvikle en generell støtte for spilleautomatbestilling, noe vi vet er etterspurt av mange av våre kunder, samt å forbedre muligheten til å følge opp resultatene av anskaffelser.

Vi arbeider kontinuerlig for at C-Load fortsatt skal være en konkurransedyktig tjeneste for transportinnkjøp og transportbestilling. Vi ser på omverdenen og nye teknologiske muligheter, men først og fremst samler vi inn ønsker fra våre brukere. Både teknologi og funksjonalitet forbedres kontinuerlig for å kunne fortsette å tilby en effektiv digitalisering av transportflyten.

Les mer