Nyhetsarkiv

Triona deltar i ISV Success Program

05.09.2023

Vi er glade for å kunngjøre at Triona har blitt akseptert som deltaker i Microsofts ISV Success Program. Samarbeidet med Microsoft har alltid vært viktig for Triona og dette er et naturlig neste steg å ta. Vi får nå enda bedre ressurser og støtte fra Microsoft og får forutsetninger for å øke vår kunnskap om Microsofts plattformer og teknologier ytterligere. Når Triona nå har flere viktige produkter og tjenester basert på Azure-teknologi, ser vi på dette samarbeidet som viktig for å styrke oss som leverandør av og partner til Microsoft. 

Microsoft Commercial Marketplaces, MCM, gir Triona en mulighet til å eksponere produktene våre for potensielt nye kunder, spesielt utenfor Norden hvor Triona i dag ikke har egen virksomhet. Triona ekspanderer og vi ser også land som Tyskland som et fremtidig marked og MCM støtter oss i den ambisjonen. Sammen med Microsoft jobber vi for å bli en bredere leverandør innen både MCM og hosting. Triona har vært en gullpartner med Microsoft i over ti år. 

 «Vi i Microsoft ser på Triona som en viktig partner. Vi er veldig glade for at Triona har valgt å bli med i ISV Success Program. Dette gir Triona store muligheter til å samarbeide og akselerere utviklingen av Trionas nye skybaserte produkter. Tilgjengelighet, stabilitet og sikkerhet er viktige mål for å kunne gi Trionas kunder de beste produktene på markedet." sier Roger Karlsson – Digital Cloud Solution Architect – Customer Success, om samarbeidet med Triona.

Les mer