Nyhetsarkiv

Triona Days 2023 – nok et vellykket kundearrangement!

20.12.2023

Interessant, inspirerende, lærerikt og hyggelig var noen av de mest brukte ordene i tilbakemeldingene fra årets deltakere på Triona Days.

Det årlige arrangementet – Triona Days - rundt Trionas største produkter ble arrangert i Sollentuna i slutten av november. Triona Days retter seg mot brukere eller interesserte i Trionas produkter C7 Projects, FleetControl, TRACS Flow og C-load. Årets tema var 'Menneskelig samhandling og teknologiutnyttelse for økt forretningsnytte'. Sammen med kolleger i bransjen fikk de muligheten til å dele erfaringer og gå i dybden innenfor et bestemt produkt, samt lære mer om aktuelle temaer som kan bidra til å utvikle deres virksomheter.

Inspirasjonen kom fra eksterne foredragsholdere fra Hitachi Energy og Ahlsell på temaet om bruk av passende deler av SAFe i forretningsplanlegging i globale selskaper. Korte innlegg om BEAst og Peppol, aksepttester for nye versjoner i kundemiljøer, rFMS for reelt drivstofforbruk og AI og hvordan det kan brukes ble utført som valgfrie godbiter. I tillegg gjennomførte hvert produkt sitt eget spor med brukermøte om siste nytt i produktet samt planer for det kommende året der man fikk påvirke planleggingen og utveksle erfaringer brukerne imellom.

Vi kan konstatere at arrangementet ble vellykket gjennom svært fornøyde deltakere og planlegger allerede neste års Triona Days.