Nyhetsarkiv

Webversjon av FleetAnalyzer i FleetControl

17.08.2020

FleetControl tilbyr en rekke tjenester som hjelper til å holde de administrative kostnadene for bilparkene nede ved kontinuerlig å samle inn data fra kjøretøyene som deretter blir presentert for sjåføren, bearbeidet på kontoret eller brukt i andre applikasjoner for å øke verdien og/eller effektiviteten. FleetAnalyzer, som er en del av FleetControl, lanseres nå gradvis i en nettversjon for å øke tilgjengeligheten for brukerne.

Webversjonen er responsiv, noe som betyr at grensesnittet også er anvendbart på nettbrett og smarttelefoner. De første modulene er en helsemodul og en posisjoneringsmodul.

  • Helsemodulen gir en oversikt over FleetControls system, inklusive andre leverandørers maskin- og programvare som er koblet til FleetControl via et såkalt dashbord. Det er nå enklere enn noen gang å legge til overvåking for annen maskinvare. Eventuelle feil rapporteres som merknader via webgrensesnittet. Ved å koble feilene til de respektive kjøretøyene med hensyn til tid og posisjon, kan man også få en kartvisning av hvor eventuelle feil har oppstått. Dette gir bedre oversikt, noe som fører til raskere respons og enklere feilretting.
  • Posisjonsmodulen består av en kartvisning med blant annet følgende funksjoner: Hvor kjøretøyene er for øyeblikket, søkbar historikk over hvor enkeltkjøretøy var opptil tre måneder tilbake i tid, marker et sted på kartet og finn ut hvilke kjøretøyer som var i nærhet til enhver tid osv. Gjennom webifiseringen av posisjonsmodulen økes tilgjengeligheten til funksjonene slik at de kan brukes av flere ulike avdelinger i et selskap.

Den første til å bruke webversjonen av FleetAnalyzer er Transdev, som nå har en enda bedre oversikt over statusen til sine kjøretøy.