Nyhetsarkiv

Ingarp träskydd er i gang med Timberpro

03.08.2020

Ingarp Träskydd utenfor Eksjö kjører nå for fullt med TimberPro fra Triona.

Ingarp Träskydd, et selskap utenfor Eksjö med fokus på behandling av treprodukter som impregnering, maling og overflatebehandling, er nå i full gang med det nye forretningssystemet TimberPro fra Triona.

Etter et implementeringsprosjekt som startet sist høst ble systemet satt i drift i mai. TimberPro støtter Ingarp Träskydds arbeid fra innleveranse, gjennom prosessene impregnering og overflatebehandling til utleveranse. Systemet kan utveksle informasjon med kundenes systemer slik at manuelt arbeid kan minimeres.

Ingarp Träskydd har i vår hatt fullt opp med stor etterspørsel etter produktene sine, men innføringen har gått smidig og systemet har klart de store datamengdene som strømmer gjennom systemet.

Linda Käller hos Ingarp Träskydd jobbet mye med innføringen og nå aktivt med systemet, tok kontakt med oss ​​nylig og sa "Her snurrer det ordentlig og vi synes det fungerer bra med TimberPro"!

Håndteringen av pakker med skannere fungerer perfekt, sier Ulrik Lindgren, administrerende direktør i Ingarp Träskydd - "Vi hadde aldri klart å håndtere det store volumet vi hadde i vår med det gamle systemet".

Med TimberPro har Ingarp Trässkydd fått et moderne forretningssystem der de kan vokse og trinnvis digitalisere flere deler av virksomheten.

Ingarp Träskydd behandler rundt 70 000 m3 per år. Ingarp Träskydds styrke er at de jobber med flere impregneringsmetoder som dekker alle behov, og alle metoder er kvalitets- og miljøsertifiserte og oppfyller de høyeste krav.

TimberPro er levert av det finske selskapet PiiMega, som Triona startet et samarbeid med i 2017. TimberPro brukes i dag av rundt 50 sagbruk og andre treindustrier i Sverige, Finland, Baltikum og Russland. Triona tilbyr den svenske treindustrien en svensk versjon av systemet, inkludert implementeringsstøtte og support. Systemet er veldig innholdsrikt og har funksjonalitet for f.eks. optimalisering og lønnsomhetsberegning basert på kontinuerlig oppdaterte data fra egen virksomhets produksjons, salgs- og leveranseprosesser. TimberPro er modulbasert og passer både små selskaper og store konserner med flere enheter.

Les mer