Nyhetsarkiv

Ingarp Träskydd velger TimberPro

29.11.2019

Ingarp Träskydd utenfor Eksjö har valgt TimberPro fra Triona som sitt nye forretningssystem.

Ingarp Träskydd, et treselskap utenfor Eksjö med fokus på behandling av treprodukter som impregnering, maling og overflatebehandling, har valgt TimberPro som sitt nye forretningssystem. Ingarp Träskydd behandler ca. 70 000 m3 pr. år. Styrken til Ingarp Träskydd er at de jobber med flere impregneringsmetoder som dekker alle behov, og alle metoder er kvalitets- og miljøsertifiserte og oppfyller de høyeste krav.

“Triona forsto raskt behovene våre og kunne beskrive hvordan de kunne løses ved hjelp av TimberPro. Vi ønsker å kunne vokse med dette systemet i takt med at vi utvikler oss mot en enda mer digitalisert arbeidsform, og det er noe vi ser at vi kan gjøre med TimberPro”, sier Ingela Lindgren, finansdirektør og medeier i Ingarp Träskydd.

TimberPro vil støtte dem i deres arbeid fra levering, gjennom prosessene med impregnering og overflatebehandling til levering. Systemet kan utveksle pakkeinformasjon med kundenes systemer slik at manuelt arbeid kan minimeres. TimberPro vil også støtte logging av alle data som er nødvendige for å oppfylle kravene til CMP (Certified Painted Panel).

TimberPro er levert av det finske selskapet PiiMega, som Triona innledet et samarbeid med i 2017. I dag brukes TimberPro av rundt 50 sagbruk og annen treindustri i Sverige, Finland, Baltikum og Russland. Triona tilbyr den svenske tømmerindustrien en svensk versjon av systemet inkludert innføringsstøtte og support. Systemet er veldig innholdsrikt og har funksjonalitet for bla. optimalisering og lønnsomhetsestimering basert på kontinuerlig oppdaterte data fra selskapets egne salgs- og leveranseprosesser. TimberPro er modulbasert og passer både mindre selskap og store konserner med flere enheter.

Les mer