Nyhetsarkiv

Nytt styre

23.05.2022

På årets generalforsamling ble det valgt nytt styre for Triona. Lars Harrysson fortsetter som styreleder og Lennart L. Hane fortsetter som fast medlem. Følgende ble valgt som nye ordinære medlemmer av styret: 

  • Karin Burgaz, som i dag deler sin arbeidstid som leder- og organisasjonsutvikler med styrearbeid. Gjennom styrearbeidet, sine ansettelser og kundeoppdrag har hun erfaring fra mange ulike bransjer og bedrifter. I styrearbeidet bidrar hun med sin kompetanse innen ledelse og bedriftskultur, kombinert med strategisk og verdiskapende vekst. Hun har mer enn 15 års erfaring fra styrearbeid i selskaper som er i ulike stadier, oppstartsbedrifter, større etablerte ekspansjonsselskaper og forvaltningsselskaper. Karin jobber i dag i styrer i en rekke ulike bransjer som produksjonsindustrien, IT-leveranse, SaaS, finans og ren konsulentvirksomhet. 
  • Jan Karlander, som mellom 2000 - 2012 jobbet i sitt eget familieselskap Agda Lön AB, et IT-selskap som utviklet og leverte lønns- og personalsystemet Agda PS. Har siden 2012 jobbet med investeringer i eget selskap Extrico Holding AB, som er Trionas nest største eier. Investerer fortrinnsvis i små IT-selskaper med stor andel av gjentagende inntekter. Jobbet siden 2006 også med eiendommer i eget selskap Staget Fastigheter AB. 
  • Pär Olsson jobber som seniorrådgiver for store prosjekter i Skanska Sverige AB. Han har mange års erfaring fra entreprenør-, bygg- og anleggsbransjen. Utpreget leder med erfaring i å etablere, lede og jobbe i en organisasjon av internasjonal karakter med fokus på bærekraftig lønnsomhet, hvor ansatte med ulik bakgrunn, kompetanse og kvaliteter samarbeider på en vellykket måte. 

Les mer