Nyhetsarkiv

Triona etablerer seg i Finland

03.05.2017

I mai etablerte Triona virksomhet i Finland. Kontoret er i Espoo som ligger i utkanten av Helsingfors.

I samband med etableringen blir Mika Karjalainen vår første medarbeider i Triona Finland. Mika  starter i løpet av mai måned.

Triona har lenge hatt en mindre omfattende kunderelasjon med Liikennevirasto (finske Trafikkverket).  Triona har i løpet av det siste året utviklet samarbeid med finske selskaper som kompletterer Trionas tilbud på en god måte. Vi ser nå flere intressante muligheter i Finland der Trionas produkter og spesialistkompetanse passer inn. Dermed er timingen rett for å ta steget inn på det finske markedet.

Etableringen skjer ved opprettelse av Triona OY. For å forenkle arbeidet med etableringen blir CivilPoint OY (tidligere Vianova Systems Finland Oy) en minoritetseier. CivilPoint er Trimbles autoriserte forhandler av Novapoint i Finland, men tilbyr i tillegg også virksomhetsrettet kompetanse innenfor infrastrukturområdet. Innledningsvis kommer Niko Rosenquist, som er basert på Trionas kontor i Stockholm, til å ha rollen som daglig leder for Triona OY. Niko har finskt opprinnelse, snakker og skriver finsk godt og kjenner den finske kulturen.

Mer informasjon om kontoret finner du her.

Relaterte lenker