Nyhetsarkiv

Rammeavtale med Atlas Logistik

24.06.2019

Atlas Logistik har inngått rammeavtale med Triona om produktet TRACS Flow. Leveranse og idriftssetting er planlagt å starte høsten 2019.

Bak Atlas Logistik (Transport og Logistikalliansen i Skandinavia AB) står selskapene:

  • Lastbilscentralen i Tvåstad AB (Centralen)
  • Foria AB
  • Fraktkedjan Väst AB
  • m4 gruppen AB
  • Sundfrakt AB

Ved å innføre TRACS Flow får disse selskapene en brukervennlig og moderne plattform som gjør det mulig å digitalisere flyten fra avtale og ordrehåndtering til planlegging, operasjonell gjennomføring og oppfølging. Systemet kan på en enkel måte konfigureres til å passe til ulike selskaper og prosesser. For Atlas Logistiks selskap, som har flere ulike typer av virksomheter, passer dette veldig bra. Med TRACS Flow får man en løsning som støtter de som jobber i felt såvel som de på kontor, samtidig som interaksjon med kunder og andre interessenter kan skje via webgrensesnitt.

Først ut med å innføre Tracs Flow er Centralen og Sundfrakt.

For Trionas del betyr dette et viktig skritt i utviklingen mot vårt langsiktige mål; å være en ledende og pålitelig leverandør av innovative IT-løsninger knyttet til logistikk og infrastrukturrelaterte aktiviteter.

”Høsten blir preget av en intensiv utviklingsfase av TRACS Flow. Mye av funksjonaliteten forespurt av Atlas Logistics er allerede i TRACS Flow, men det er også områder som må utvikles. Gjennom dette vil TRACS Flow være et enda sterkere produkt, som vil komme alle våre kunder og partnere til gode” Thomas Höjsgaard