Nyhetsarkiv

VM-Festen med Triona

02.03.2015

Etter et nesten tre år langt engasjement for Triona er nå Ski-VM over. Vi kan sammenfatte Trionas deltagelse og vår leveranse av bla. appen ”Falun2015 Live Results” som en stor suksess.

- Vi har fått gode tilbakemeldinger fra Ski-VM, våre primære partnere og ikke minst via de gode tilbakemeldingene som brukerne av appen har gitt oss, sier Håkan Blomgren, Trionas prosjektleder.

Ca. 100.000 nedlastinger ble gjort av appen ( ca. 70% iOS og 30% Android) og ca. 30.000 brukte den mobile websiden ved toppbelastningen! I tillegg til appen hadde Triona også ansvaret for kartløsningene på den offisielle web-siden www.falun2015.com, inklusive driftsansvaret.

Prosjektet har gitt Triona mye verdifull kunnskap om utvikling av apper i moderne IT-miljø. Dette kommer vi til å ta med oss til våre nåværende og framtidige kunder, da vi er overbevist om at bruken av avanserte tjenester i smartphones/nettbrett ennå bare er i startgropa av sin utvikling.

Er du interessert i å vite mer og diskutere hvordan Triona kan bistå din organisasjon med f.eks. apper, kartløsninger eller drift?

Kontakt Sigmund Fredriksen 918 66 301