Nyhetsarkiv

Triona skriver forvaltningsavtale med OKQ8 og Hoyer

29.08.2016

1. juli tok Triona formelt over ansvaret for den videre forvaltningen av CapTank, en mobil ordreapplikasjon for tankbildistribusjon.

For ca. ett år siden fikk Triona forespørsel fra Consafe, og deres kunder Hoyer og OKQ8, om å ta over forvaltningen av Consafes produkt CapTank. Høsten 2015 gjennomførte Triona en forstudie. Våren 2016 ble forstudien videreført til et etableringsprosjekt for forvaltningen. 1. juli tok vi så over det formelle ansvaret for forvaltning som inkluderer applikasjonsforvaltning og support.

CapTank er en mobil ordreapplikasjon spesielt utviklet for tankbildistribusjon. Eksisterende kunder er OKQ8, Hoyer og Esso Energi i Norge. Forvaltningen for Esso Energi planlegges overtatt av Triona seinere i høst.

Triona ble sett på som den ideelle partneren til å videreføre forvaltningen takket være vår kunnskap innenfor transport og mobile applikasjoner. Det er også veldig positivt at vårt deleide selskap Fleetech allerede har erfaringer med både OKQ8 og Hoyer sine flåtestyringssystemer.