Nyhetsarkiv

Triona lager APP til Ski-VM i Falun

05.12.2014

Publikum ved Ski-VM i Falun i 2015 vil få en helt ny opplevelse. Det er VM-organisasjonens visjon, og den skal virkeliggjøres med hjelp av teknologi.

Falun 2015

- Vi vil løfte arrangementet til et helt nytt nivå, sier Kent Lövgren, markedsjef for Falun 2015. Det skal vi gjøre ved å utnytte digitale løsninger for å gi publikum en god opplevelse. Allerede da Falun ble tildelt VM var det gode ideer til å utvikle den digitale teknologien rundt konkurransene.

Triona bygger APP for de besøkende

- Triona deltok tidlig aktivt med tanker og forslag på hva vi kunne gjøre, sier Lövgren. Triona bygger nå Ski-VM's offisielle APP. Den kommer til å gi besøkende all informasjon de behøver om blant annet arrangement, billetter, kart og konkurransene. Vi har hatt et veldig godt samarbeid med Triona og jeg tror APP'en blir til stor nytte for alle som besøker Falun og konkurransene. APP'en har mange datakilder. Alt kanaliseres via Ericssons tekniske plattform som er koblet til informasjons-leverandører som FIS, EBU, SVT, Swiss Timing, værtjenester og trafikkrapporter. - APP'en sammen med med store skjermer på stadion vil gi tilskuerne en opplevelse de aldri har vært med på før, sier Kent.

Appen, som har namnet: Falun2015 Live Results, kan laddas ner från App Store och Google Play. Utöver detta finns en mobil webb-sida med exakt lika funktionalitet: http://ne.falun2015.com/m

Utöver appen så ansvarar Triona även för kartlösningarna på officiella webb-sidan www.falun2015.com, vilken Triona även har ett driftsansvar för.

Är du intresserad av att veta mer och diskutera hur Triona kan bistå er organisation med t.ex. appar, kartlösningar eller drift?
Kontakta då Stefan Johansson på +46 70 695 59 17

Falun2015 Live Results

Falun2015 Live Results