Nyhetsarkiv

Ny versjon av TNE

20.10.2017

Nå lanserer Triona TNE versjon 3.2. Først til å innføre denne versjonen blir Bane NOR, som for tiden jobber med en ny og moderne plattform for håndtering av trafikkrelatert baneinformasjon.

TNE 3.2 inneholder flere nye funksjoner og forbedringer, f.eks. nye muligheter for integrering med andre systemer. Med den nye funksjonen "TNE Agent" kan eksterne applikasjoner enkelt integreres med TNE på en effektiv og brukervennlig måte. Den nye modulen “Generate Feature Service” åpner nye og spennende muligheter for datafangst og masseopplasting av data fra ulike datakilder.

Segmenteringsmodulen I TNE har blitt supplert med støtte for OpenTNF-formatet og ny funksjonalitet for bedre å imøtekomme behov identifisert ved analyse av trafikkulykker. Brukergrensesnittet TNE Studio tilbyr nå forbedrede muligheter for brukere og administratorer for å administrere for eksempel tillatelser og abonnementer.

Transport Nettverk Engine (TNE) er en åpen og konfigurerbar plattform som administrerer data om transportnettverk, hendelser, objekter, egenskaper, forskrifter mm. relatert til geografi og/eller transportnettet på en smart måte. Plattformen kan f.eks. håndtere data om tunneler, belysning, skinner, rekkverk, spor, farleder, skilt, signaler, grøfter og kulverter.

Les mer