Virksomhet

Entreprenører

Ved bygging, drift og vedlikehold av anlegg i form av f.eks. kraft-, tele- eller fiber, jernbane eller veg er en av trendene at entreprenørene stadig tar et større ansvar for hele livsløpet til anlegget. Dette gjør at samarbeid mellom oppdragsgivere og entreprenører blir svært viktig og deling av data mellom ulike aktører kommer i fokus. BIM og digitale tvillinger gir enda bedre forutsetninger for å få til dette samarbeidet.

Triona har i lang tid utviklet systemer/produkter for selskap som er virksomme som entreprenører. Våre produkter er bygget for enkelt å integreres med andre systemer og tilpasses kundenes prosesser og prosjektkonsepter.

Mange av Trionas kunder arbeider i oppdrag innen bygging, drift og vedlikehold av anlegg og veger. Med våre produkter og løsninger kan selskapene effektivt planlegge og styre sitt arbeid og forvalte anleggene, uavhengig av om det gjelder kontinuerlig drift eller prosjektbaserte oppdrag. Arbeidet kan gjøres både fra kontoret og ute i felt. Trionas produkter brukes av bedrifter i deres strategiske og taktiske planlegging samt i gjennomføring og oppfølging. Det hjelper dem til å kontrollere, effektivisere og utvikle virksomheten sin.

I Triona har vi stor kompetanse og lang erfaring innen IT-løsninger knyttet til driftsområdet og har lenge jobbet tett med noen av de store aktørene i bransjen.

Noen av våre kunder i denne bransjen er ABT, Aarsleff, BDX, Destia, JM Entreprenad, Lemminkäinen, Mesta, NCC, NRC Group, PEAB, Rambøll, Skanska, Svevia, Sweco, Terranor, Trafikkdirigering og Veidekke. Også kunder innen transportområdet, så som Alltransport og Maserfrakt, har omfattende tjenester i denne bransjen.


Lese våre case innen Entreprenører

Relaterte produkter

Nedenfor finner du produktene vi tilbyr relatert til området entreprenører

Sigmund hjelper deg

For mer informasjon om hva vi gjør innen området entreprenører, spør Sigmund.

Sigmund Fredriksen +47 918 66 301
Send Mail